• bgbg

Warta Industri

  • Safety Technical Requirements For The CE Certification Hook

    Syarat Teknis Keamanan Kanggo Pancing Sertifikasi CE

    Mekanisme ngangkat daya manungsa kanggo pancing, kanthi 1,5 kali mbukak rating minangka tes beban tes. Mekanisme ngangkat pancing kanggo tenaga listrik, kanthi 2 kali beban minangka tes beban tes. Copot test load hook, ora kudu ana cacat sing jelas lan nambah derajat deformasi, ...
    Waca liyane
  • Matte Black Bow Type Anchor Shackle with Screw Pin

    Matte Ireng Busur Jangkar Jangkar Shackle kanthi Screw Pin

    Rangkaian jangkar ireng Matte sing dikustomisasi kanthi faktor keamanan 6 kali kanggo konstruksi panggung komponen Rigging kalebu jangkar jangkar, kait clevis, mata mata, link nyambung, tautan utama, rantai kelas 8 ora mung digunakake ing industri angkat utawa industri minyak & gas, uga mau dadi b ...
    Waca liyane
  • 13IMPROTANT PRINCIPLES OF USE ABOUT SHACKLES

    13 PRINSIP ING PROSES ING GUNUNG GABUNG

    Belenggu digunakake saben dina ing macem-macem aplikasi rigging lan mbukak aman. Sadurunge nggunakake belenggu, ana sangang aturan penting sing kudu dielingi. Aturan 1: Operasi produksi luwih dhisik kudu mriksa manawa ana cacat ing kabeh belenggu, match model, sambungane solid lan rel ...
    Waca liyane
  • How to correctly using the rigging master link?

    Kepiye cara nggunakake tautan master rigging kanthi bener?

    1. Tautan kepala sekolah sing digunakake kanggo mbentuk sling chain, sling tali kawat, lan sling serat kudu dering dawa. Kanggo acara liyane, dering bunder bisa digunakake. 2. Link panyambung kudu dering utawa link master dawa; 3. Ora diidini nggunakake maneh cincin angkat sing rusak sawise welding; 4. Ing ...
    Waca liyane
  • How to prevent the anchor shackle and chain shackle from breaking?

    Kepiye cara nyegah jangkar lan pambengengan rantai ora rusak?

    Salah sawijining standar pambusakan shackle yaiku kedadeyan retakan lan retakan parah. Fenomena kasebut nyebabake akeh wong. Kepiye cara supaya ora kedadeyan? 1. Miturut papan panggunaan, pilih sling spesifikasi lan model sing cocog, jangkepi registrasi ...
    Waca liyane
  • How to maintain Grade 80 lifting chain for a long working time?

    Kepiye cara njaga rantai ngangkat Kelas 80 sajrone digunakake?

    Pangopènan rantai angkat G80 penting, disaranake pangopènan ing ngisor iki kanggo rantai angkat: 1. Sprocket kudu dipasang ing poros tanpa miring lan ayunan. Ing kumpulan transmisi sing padha. Pasuryan pungkasan loro sprockets kudu ing pesawat sing padha. Nalika c ...
    Waca liyane