• bgbg

Mekanisme ngangkat daya manungsa kanggo pancing, kanthi 1,5 kali mbukak rating minangka tes beban tes. Mekanisme ngangkat pancing kanggo tenaga listrik, kanthi 2 kali beban minangka tes beban tes. Copot test load hook, ora kudu ana cacat sing jelas lan nambah derajat deformasi, bukaan ora kudu ngluwihi 0,25% ukuran asline. Pamriksa kudu ana ing pancing, tandhane area stres sing kurang, kalebu kapasitas, pabrik utawa pabrik, tandha inspeksi, nomer produksi lsp. Pancing hook sing dibuwang ing kasus ing ngisor iki kudu diilangi

1. Nalika Nggunakake Kait, Rigging Kudu Ana Ing Papan Pusat

Stress, Aja Nggantungake Titik Crural, kaya ing ngisor iki.

n (4)

2

Nalika Ana Retak lan Deformasi, Aja Las utawa Panas

Ndhukung.

n (3)

3. Yen Sijine Loro Rigging Kanggo Pancing, Sudut Antarane

Permukaan Vertikal lan Rigging (kaya ing ngisor iki) Ora Bisa Ngluwihi

45 Gelar, Sudut Persimpangan Antarane Loro

Rigging Ora Bisa Ngluwihi 90 Derajat.

 

4. Nalika Abrasi Pancing Nggayuh 10% Ukuran Asli,

Aja Nganggo.

n (2)

5. Pandhuan Lan Cathetan Pancing

Prekara kudu digatekake nalika nggunakake Pancing

n (1)

1. Nalika Korosi lan Abrasi Awak Pancing Tekan 10% Ukuran sing Ditemtokake, Mangga Gosok.

2. Nalika Sampeyan Katon Ana Retak Dening Ngarsane Utawa Sawise Deteksi, Mangga Kethok.

3. Kanggo Kait Kanthi Kunci Keamanan, Nalika Kunci Keamanan Longgar lan Ora Kasedhiyan, Mangga Ganti Bagian.

4. Yen Deformasi Nggawe Nggoleki Ukuran Asli 0,25%, Utawa Deformasi Bagian Liyane, Coba Gesek.

5. Kanggo Rigging Swivel, Mangga Nambah Lubricating Oil Sadurunge Dienggo.


Wektu kiriman: Aug-05-2020