• bgbg

Shackle jangkar ireng Matte sing dikustomisasi kanthi faktor keamanan 6 kaping kanggo pambangunan panggung

High temperature quenching shackle

Komponen rigging kalebu jangkar jangkar, pancing clevis, kait mata, tautan sambung, tautan induk, rantai kelas 8 ora mung digunakake ing industri angkat utawa industri minyak & gas, kita uga bisa nggawe warna ireng supaya konstruksi panggung.

 

Rangkaian jangkar iki yaiku 4,75T.


Wektu kiriman: Aug-05-2020