• bgbg

a

Pandemi COVID-19 sing lagi aktif sing nyapu ing jagad iki meksa penundaan 127 wongth edhisi Canton Fair.

 

Sawise persiyapan rong wulan, FAIR CANTON kaping 128 bakal diluncurake kanthi online kanthi online tanggal 15thWulan Juni

DSL (Hebei Shenli Rigging Co., Ltd) khusus nggawe aksesoris produksi sling, utamane komponen chain 80 lan rantai sling luwih saka 25 taun kanthi standar EN1677, EN818-2 lan EN 13889.

 

Minangka ketua perusahaan Asosiasi Mesin Angkat Cahaya China, bebarengan karo kabeh anggota kita nyumbang menyang Wilayah Wuhan, lan ngurus karyawan sing bali menyang Hebei saka wilayah Wuhan.

DSL dipercaya karo pelanggan ing jaban rangkah, lan tarif pesenan saka resume pelanggan saiki wis tekan 91%.

FAIL CANTON kaping 128 bakal diwiwiti jam 615 lan welcome kabeh pelanggan lawas lan anyar kanggo ngunjungi ruang online 15.4H23.

Muga-muga bisa mbantu sampeyan miwiti produksi kanthi cepet.

DSLHebei Shenli RiggingCo., Ltd) ngarep-arep nggawe hubungan kerjasama karo sampeyan!


Wektu kiriman: Aug-05-2020