• bgbg

Tes Lab

Fasilitas pengujian Hebei Shenli dipasang kanggo nganakake tes bahan baku lan saben produk sing diproduksi. Supaya kita njaga panggonane ing pasar adhedhasar barang-barang sing berkualitas, tes kudu diterusake kanthi terus-terusan. Bahan peringkat sing dites nutupi rantai, kait, link, sling, tali dasi, blok rantai, blok tuas, blok tangkapan lan peralatan sing padha.

shenli sadar yen butuh pangenalan fasilitas pengujian sing diakreditasi dening CNAS (Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Penilaian Kesesuaian) lan kabeh produk kudu diuji kanthi batch supaya kualitas bisa ditampa kabeh para pelanggan.

Prosedur / Sistem Kontrol Quaity Kita minangka nderek:

t (4)

1. Bahan
Kabeh bahan kita minangka pasokan pamrentah, kita bakal duwe laporan sing bisa dilacak kanggo saben kumpulan materi, Saben kumpulan materi digawe nganggo ID dhewe. Lan laporan iki bakal dilanjutake sajrone produksi. --- Iki tegese kita ngerti persis materi batch apa sing wis digawe dadi produk akhir lan bakal nyimpen cathetan iki luwih saka 5 taun.

2. Investasi Produk Semi Rampung:
a. Kaping pisanan, kita bakal ngolah kanthi inspeksi permukaan 100% sing biasane gumantung karo karyawan sing nggunakake ukuran lan pengukur ukuran;
b. Sawise iku, kita bakal ngolah item kanthi deteksi retakan magnaflux 100% kanggo mriksa manawa ana cacat permukaan ing njero;
c. Banjur barang kita bakal tekan langkah pungkasan yaiku tes kekerasan dening tester kaku supaya bisa memenuhi standar produk tartamtu.

t (3)
t (2)

3. Investasi Produk Rampung:
a. Kaping pisanan yaiku investasi permukaan 100% kanthi perawatan permukaan; b. Kapindho nerangake tes tarik beban sing rusak kanthi mesin uji tarik kapasitas beda;
b. Pungkasane, tes kekuatan lemes kanggo produk Kelas 8 lan kabeh tes bakal nderek laporan lan tetep direkam sajrone 5 taun.

4. Kemasan sing apik banget
Pungkasan, perusahaan kita bakal mriksa paket miturut macem-macem syarat pelanggan kanthi karton, logo lan palet. Kangge, kita bakal ngirim kabeh gambar menyang pelanggan supaya bisa ngerti kahanan barang.

t (1)

Kontrol Kualitas

Fasilitas pengujian Hebei Shenli dipasang kanggo nganakake tes bahan baku lan saben produk sing diproduksi. Supaya kita njaga panggonane ing pasar adhedhasar barang-barang sing berkualitas, tes kudu diterusake kanthi terus-terusan. Bahan peringkat sing dites nutupi rantai, kait, link, sling, tali dasi, blok rantai, blok tuas, blok tangkapan lan peralatan sing padha.
Shenli sadar yen butuh pangenalan fasilitas pengujian sing diakreditasi dening CNAS (Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Penilaian Kesesuaian) lan kabeh produk kudu diuji kanthi batch supaya kualitas kasebut bisa ditampa dening kabeh pelanggan.
Prosedur / Sistem Kontrol Quaity Kita minangka nderek:

y (1)

1. Bahan --- Kabeh materi yaiku pasokan pamrentah, kita bakal duwe laporan sing bisa dilacak kanggo saben materi lan laporan iki bakal dilanjutake sajrone produksi. --- Iki tegese kita ngerti persis materi batch apa sing wis digawe dadi produk akhir lan bakal nyimpen cathetan iki luwih saka 5 taun.

2. Investasi Produk Rampung:
a. Kaping pisanan, kita bakal ngolah kanthi inspeksi permukaan 100% sing biasane gumantung karo karyawan sing nggunakake ukuran lan pengukur ukuran;
b. Sawise iku, kita bakal ngolah item kanthi deteksi retakan magnaflux 100% kanggo mriksa manawa ana cacat permukaan ing njero;
c. Banjur barang kita bakal tekan langkah pungkasan yaiku tes kekerasan dening tester kaku supaya bisa memenuhi standar produk tartamtu.

3. Investasi Produk Rampung:
a. Kaping pisanan yaiku investasi permukaan 100% kanthi perawatan permukaan; b. Kapindho nerangake tes tarik beban sing rusak kanthi mesin uji tarik kapasitas beda;
b. Paling pungkasan yaiku tes kekuatan lemes kanggo produk Kelas 8 lan kabeh tes bakal nderek laporan lan direkam suwene 5 taun.

4. Pungkasan, perusahaan kita bakal mriksa paket miturut macem-macem syarat pelanggan kanthi karton, logo lan palet. Kangge, kita bakal ngirim kabeh gambar menyang pelanggan supaya bisa ngerti kahanan barang.
Kita bakal ngandhani pelanggan lan pesen kiriman.

y (2)