• bgbg

Perawatan Pelanggan +

ff

Hebei Shenli setya ningkatake produk lan layanan sing terus-terusan, lan kita ngupayakake supaya bisa nuntut panjaluk paling dhuwur saka para pelanggan. Kanggo mesthekake kabutuhan pangguna produk wis wareg, kita kepengin menehi saran kapan wae. Amarga alasan iki, perusahaan kita miwiti strategi kanggo layanan plus layanan pelanggan.
Perusahaan kita mesthi yakin manawa kita lan para pelanggan minangka "komunitas tujuan sing dituju". Makarya bebarengan bakal nggawe kita loro luwih apik lan bisa menang-menang.
Kita duwe telung layanan sing beda ing Strategi "Customer Care +".

1. Kita kanthi lengkap nawakake kabeh fasilitas pangujian marang para pelanggan kanthi gratis minangka pihak investasi katelu kanggo mbantu proses karo produk liyane sing kudu dites ing njero negeri.

2.Satu taun "Jaminan Kualitas Sawise Jual Layanan" kanggo kabeh barang. Lan pelanggan uga bisa entuk layanan ekstra yen ora ana wektu sing dijamin lan kita uga gelem nulungi wong-wong mau kanggo ngrampungake kabeh masalah;

3. Nalika barang duwe masalah kualitas, prosedur kasebut bakal kaya ing ngisor iki:
A.we bakal ngelingi sawetara conto barang kasebut supaya bisa ngolah kabeh prosedur uji coba maneh. Kalebu tes bahan baku, tes kekerasan, tes beban tarik sing rusak lan tes lemes.
B. Nalika sampel ngliwati kabeh tes sing dibutuhake lan nuduhake kinerja sing apik. Kita bakal nganalisa manawa pangguna nggunakake produk kanthi bener lan bakal menehi saran.

4. Yen masalah ora bisa ditanggulangi kanthi langkah sing dicopot, perusahaan kita bakal ngirim staf teknis menyang perusahaan sampeyan lan ngatasi kabeh masalah kanthi pasuryan.