• bgbg

1996

trt

Lokakarya Qingyuan Yutian wis nyipta lan ngasilake model blok rebut pertama.

1998

trt

Lokakarya Qingyuan Yutian sukses mbukak pasar nganggo blok rebutan Merek "PANSHI".

2003

trt

Hebei Shenli Rigging co., Ltd didegaké kanggo produksi baris produksi.

2007

trt

Blok tangkapan merek "PANSHI" dadi penjual paling larang ing industri angkat lan departemen R&D nggawe blokasi dadi tugas berat kanggo nggarap 100T, 300T, 750T, 1000T, 3000T.

2009

trt

Hebei Shenli Rigging co., Ltd wis entuk sertifikasi ISO19001 lan ISO14001.

2012

trt

Kita ngluwihi lini produksi rantai Kelas 8. 

2014

trt

Hebei Shenli Rigging co.ltd lan Qingyuan Yutian gabung. Kanthi nandur modal 5 perusahaan sadulur, kita dadi perusahaan klompok minangka "Hebei Shenli Rigging Group".

2015

trt

Produk kami menang "Merek Terkenal China" lan paten Nasional kanggo blok rebutan lan angkat klem.

2017

trt

Baris produksi Kelas 8 wis lulus sertifikasi CE sing diterbitake dening TUV, Jerman.

2019

trt

Perusahaan kita wis dadi pimpinan industri angkat lan rigging kanthi dadi salah sawijine penyusun standar blok pengangkat utama sing menang Sertifikasi SAC (Standardisasi Administrasi RRC).