• bgbg

Keamanan minangka Prioritas Kita

Ing prinsip pandhuan perusahaan "Berorientasi Pasar, Manajemen lan R & D", produk garde 8 wis lulus sertifikasi CE sing diterbitake dening TUV.

Lulus sertifikasi investasi lan uji coba produk Eropa bakal nggawe komando dadi pemimpin paling apik ing industri angkat lan rigging.

Sertifikasi CE nyetujoni manawa produk kabeh standar.

Shackle Series ketemu EN13889 Standar;

Seri Pancing ketemu EN1677-1 Standar;

Master Link ketemu EN1677-3 Standar;

Angkat Chain ketemu EN818-2;

Rantai Sling ketemu EN818-4; lsp.

image4
image4
image4
image4

Uga Sertifikasi ISO14001 lan ISO19001 kanggo nambah sistem enviornment lan manajemen kanggo industri angkat lan rigging.

Perusahaan kita mesthi ngetutake filosofi pembangunan sing fokus ing semangat lan mesthi nindakake "perairan Lucid lan gunung sing subur bisa dadi aset sing larang regane." Kebijakan

image5
image6

Miturut syarat pelanggan sing beda-beda, kita uga bisa ndhaptar CCS, Sertifikasi DNV kanggo macem-macem industri.

image7

Sawise luwih saka 20 taun pembangunan, kanthi layanan lan teknologi sing dijamin, produser kita menangake paten ngangkat klem lan produk seri blok blok.

Minangka panemu lan promotor blok tangkapan lan ngangkat klem ing industri angkat, pangripta blok tangkapan nggawe perusahaan kita misuwur ing njero negeri. Lan pabrik miwiti produksi blok, wiwit saka bagean lan nganti kabeh blok blok. Saiki perusahaan kami nyedhiyakake blok tangkapan kapasitas khusus kanggo minyak & gas, lepas pantai, laut, konstruksi tugas berat lan industasi liyane. 

image8
image9
image10
image11

Perusahaan kita uga duwe "CHINA FAMOUS BRAND"

image12

Perusahaan kita uga duwe "CHINA FAMOUS BRAND"