• bgbg

Perusahaan Kita

Hebei Shenli Rigging Group khusus ing desain, manufaktur lan distribusi macem-macem produk rigging lan peralatan ngangkat ing China sajrone 20 taun.
Diadegake ing taun 1998, perusahaan kami minangka industri khusus kanggo ngangkat peralatan lan produk kalebu kait Kelas 80, tautan penghubung Kelas 80, tautan master Kelas 80, rantai Kelas 80, belenggu Kelas 80 lan peralatan rigging Kelas 80 lan Kelas 100 liyane.
Perusahaan kita mesthi nyekel posisi utama ing babagan skala produksi, teknologi lan mesin canggih. Kita duwe luwih saka 100 set peralatan lan fasilitas, luwih saka 10 set tes lan inspeksi mesin kanggo njamin jumlah lan kualitas.
Kita duwe sistem desain CAD 2D & 3D canggih, pusat cetakan CNC lan sistem laboratorium analisasi material profesional. Kita duwe kapasitas produksi R&D lengkap kanggo kabeh jinis produk palsu lan produk palsu liyane.
Perusahaan kami wis nandur modhal liwat 5 pabrik sing ngasilake slings webbing, blok rantai, truk palet tangan lan peralatan angkat liyane. Kita duwe luwih saka 600 distributor utama ing pasar domestik. Kita wis mantep lan ngembangake kerjasama internasional luwih saka 10 taun. Nganti saiki, produk wis diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad.

t3
t4
t2
t1
t5
t6

Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 ing taun 2010 lan sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001 ing taun 2015. Kabeh produk rigging wis lulus sertifikat CE EU kalebu rantai ngangkat Kelas 80. Merek dagang "JULI" diakoni minangka "CHINA FAMOUS BRAND" ing 2013 lan kita wis dadi anggota ing "ASSOCIASI ENTERPRISE SECRITY SECRITY ENTERPRISE".

Perusahaan kita yakuwi duwe kerjasama win-win karo pelanggan ing saindenging jagad. Staff kita wis dikultivasi kanthi apik, duwe pengalaman sugih ing teknologi lan ngladeni ilmu. Kita bisa menehi saran lan solusi profesional kanggo ndhukung panjaluk pelanggan.
Produk kami diakoni minangka "PRODUK TERBAIK HEBEI" lan merek dagang "JULI" diakoni minangka "CHINA FAMOUS BRAND" ing taun 2013 lan kita wis dadi anggota ing "ASSOCIASI ENTERPRISE SECRITY QUALITY ENTERPRISE".